Hotel Amfiteatru, ultimul cristal din Perla Litoralului, va fi deschis în această vară

Suntem încântați să vă anunțăm că începând cu 1 iulie 2021 Phoenicia Blue View Resort se reîntregește. Faimosul complex Amfiteatru-Belvedere-Panoramic va fi în întregime funcțional din această vară!

Cu o istorie de 40 de ani, acest complex hotelier a fost un exemplu pentru turismul românesc și, de vara trecută va continua să fie printr-o renovare completă.

Sutele de clienți care ne-au trecut pragul anul trecut ne-au asigurat că am reușit să-l aducem din nou pe locul meritat în sufletele dumneavoastră. Împreună am reușit să-i redăm eleganța și popularitatea de altă dată.

Vă așteptăm în această vara să redescoperiți perla litoralului într-o lumină modernă și să vă bucurați de frumusețea litoralului românesc.

 

Din iarna aceasta, am deschis serviciul de livrare de mâncare Phoenicia Lions Food

Un nou membru a intrat în familia Phoenicia, pentru toți iubitorii de preparate premium!

Phoenicia Lions Food este un serviciu de livrare de mâncare la domiciliu, care înglobează peste 200 de preparate din 5 bucătării cu specific diferit (românească, libaneză, italiană, mediteraneană, burgers&strips) astfel încât clienții să se poată bucura de cea mai mare varietate de preparate, printr-o singură comandă. Restaurantul inlcude meniuri pentru familie (family pack), meniuri pentru copii, meniuri vegane & raw-vegane dar și produse preferate de tineri cum ar fi sandwich-urile, burgerii sau pizza.

În permanență introducem preparate noi, ultimul meniu lansat fiind Gourmet Fine Dining.

Pentru a consulta meniul integral, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.phoenicialionsfood.ro

Pentru comenzi, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0319698.
Livrare în București.