Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Phoenician Touch

Ne place să credem că an de an, sezon după sezon, Phoenicia își pune amprenta pe tot ceea  ce înseamnă turism românesc. Fie că vorbim despre turismul de leisure sau despre cel de business, am știut mereu să aducem un plus, astfel încât să ne diferențiem pe o piața atât de dinamică! 

Dacă ar fi să facem o trecere în revistă a momentelor în care Phoenician Touch și-a făcut simțită prezența, putem aminti câteva activități pe care echipa noastră de pe litoral le-a pregătit pentru oaspeții care ne trec pragul vară de vară. 

 

Așadar, fie că vorbim despre deja consacratele petreceri cu spumă în piscină sau despre distractivele bătăi cu apă, despre serile folk în fața focului de tabără sau despre surprizele matinale, când antrenorii de fitness sosesc pe plajă și invită turiștii la mișcare, toate sunt deja marca Phoenicia Summer! Tot în sezonul estival, o mare atenție acordăm familiilor cu copii. Așa că, pregătim din timp momente pline de umor pentru cei mici, cum ar fi concursurile de Miss și Mister Junior ori serile de spectacol în care avem ca invitați speciali unele dintre cele mai îndrăgite personaje ale copiilor dumneavoastră. În vara anului 2019, Gașca Zurli a făcut spectacol la Phoenicia Holiday Resort, iar pentru noi acesta a reprezentat momentul zero, pentru că ne dorim ca an de an să avem astfel de colaborări, care să-i încânte pe cei mari și pe cei mici. 

 

Și în București am știut că mereu trebuie să venim cu acel je ne sais quoi, pentru a vă câștiga inima, așa că, an de an, în hotelurile noastre din Capitală, am organizat evenimente precum Sărbătoarea Recoltei, la fiecare început de toamna, expoziții ale celor mai pricepuți meșteșugari de Ziua României, toate, pentru ca familia Phoenicia să fie din ce în ce mai mare și mai unită. 

 

Ne-am dorit ca și în celelalte domenii de activitate din grup să ne punem amprenta, așa că am reușit și în zona de restaurante să vă surprindem. Deja apreciați pentru gustul deosebit și pentru calitatea produselor din hotelurile noastre, am pășit în lumea restaurantelor deschizând în nordul capitalei în octombrie 2018 Mandaloun (www.restaurant-mandaloun.ro) din dorința de a crea o experiență culinară unică și totodată de a oferi servicii de înaltă calitate celor ce iubesc bucătăria libaneză în cea mai pură și autentică formă a sa. Aici serile sunt animate de spectacole diverse, de la pian, harpă, saxofon, la muzică live și dansuri orientale. Din dorința de a împărtăși unui public cât mai larg această frumoasă poveste presărată cu note orientale, nu ne-am oprit aici. În noiembrie 2021 s-a născut așadar Maison Mandaloun în Dorobanți, unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din București, iar din decembrie 2021 un nou și inedit local, Château Mandaloun în Sinaia. Într-o zonă montană de poveste, încărcată de istorie și tradiție, Château Mandaloun își găsește locul ideal pentru a împărtăși din savoir faire-ul artei culinare. Păstrând vie istoria locului, regăsim îndeosebi preparate specifice bucătăriei românești, alături de preparatele libaneze, semnătura unică și inconfundabilă Mandaloun.

 

Phoenicia Lions Food (www.phoenicialionsfood.ro) este doar o continuare a peste 20 de ani de experiență în care am învățat și am perfecționat gustul oaspeților noștri, astfel că acum putem ajunge mai repede și mai ușor să mulțumim cele mai pretențioase papile gustative doar la un apel distanță (0319698). Livrare în București & Ilfov.

 

Totodată, dorim să vă purtăm, cu ajutorul cuvintelor, în lumea shoppingului. În familia Phoenicia a intrat cel mai mare Fashion Outlet de sine stătător din București și Constanța: Brands’ War (www.brandswar.ro). Este firesc ca și aici să ne dorim ca lucrurile să iasă din banal și să meargă spre extraordinar! Așa că, nu de puține ori, cei care ne-au trecut pragul au fost întâmpinați cu un pahar de șampanie sau au putut fi spectatorii unor prezentări de modă live. Am ținut cont și de cei mici, așa că am pus la punct, până la cele mai mici detalii, diverse ateliere, reușind astfel să le oferim șansa părinților să-și canalizeze atenția spre cumpărături, timp în care copiii lor sunt în siguranță și realizează lucruri minunate.