Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Despre Noi

“Țin să vă mulțumesc pentru încrederea și loialitatea pe care ni le-ați arătat an de an. Cu sprijinul dumneavoastră a fost posibilă dezvoltarea continuă și performanța. A contat, contează și va conta întotdeauna să vă oferim confort, bună dispoziție și servicii de calitate. Nu putem vorbi de turism fără a vorbi de sentimentul care nu ne părăsește niciodată, acela de a fi gazda ideală a unui sejur petrecut într-unul dintre hotelurile noastre.”

Dr. MOHAMMAD MURAD
Fondator și Președinte


Te invităm în continuare să pătrunzi într-o lume de poveste, cu aromă PHOENICIANĂ!

Timpurile se schimbă și noi ne schimbăm odată cu ele, însă valorile de la care am pornit rămân aceleași. Iar una dintre ele este dorința de a împărtăși fericirea cu cei dragi și de a fi  mereu dispuși să ne surprindem plăcut oaspeții.

Primii pași i-am făcut în 1996, odată cu preluarea primelor hoteluri de pe litoralul Mării Negre: Hotel Perla și Hotel Majestic. Am primit atunci aripi și am continuat să ne urmăm visul de a-i oferi turismului românesc locul cuvenit.

Concept românesc

După 2 decenii de experiență pe piața turistică din România, Phoenicia Hotels este considerat la momentul actual cel mai mare grup hotelier românesc, ca număr de paturi, având în portofoliu peste 10.000 de locuri de cazare.

Concept dinamic, 100% românesc, a căpătat notorietate datorită priceperii de a crea povești de vacanță si experiențe unice. Am învățat, an după an, să fim mai aproape de oameni, pentru a înțelege mai ușor nevoile și așteptările lor. Am învățat că nu este de ajuns să oferim servicii de cazare și masă, ci trebuie să venim în permanență cu ceva în plus. Așadar, indiferent că oaspeții sunt în concediu de vară pe litoral, ori într-o călătorie de afaceri în Capitală, misiunea noastră este să transpunem poveștile în realitate.

Gamă completă de servicii turistice și oferte variate

Hotelurile aflate în portofoliul nostru sunt clasificate la 4* și respectiv 5*. Astfel, putem găzdui familii, grupuri, tineri dornici de distracție, oameni de afaceri etc. Știm să ne surprindem mereu oaspeții cu oferte avantajoase și variate!

Hoteluri, clădiri și proprietăți rezidențiale în București

Dacă vorbim despre București, hotelurile noastre sunt oricând cea mai bună alegere. Cu un hotel în centrul capitalei și cu unul în nord, suntem destinația perfectă pentru turiștii care vizitează orașul dar și pentru oamenii de afaceri, atât din țară, cât și din străinătate, care călătoresc în interes de serviciu.

Spațiile de cazare sunt generoase, dotate cu centre SPA, baruri și restaurante unde maeștri bucătari invită oaspeții în călătorii culinare desăvârșite, și adresează o invitație: “Visit Bucharest, visit Phoenicia!”

Hotelurile de pe litoralul Mării Negre reprezintă adevărate repere, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Situate în stațiunile Mamaia - Năvodari și Olimp și destinate vacanțelor de vară, acestea oferă multiple oportunități de distracție, dar și relaxare, acoperind astfel preferințele și exigențele unei categorii mari de oaspeți. Plajele întinse și insorite, cazarea în camere confortabile și luxoase, posibilitățile de agrement, dar și o mulțime de obiective turistice din regiunea Dobrogea, care pot fi vizitate, fac ca sejurul la mare să fie unul atractiv și intens.

Hotelurile noastre din București și de pe litoral ajung în topul opțiunilor a zeci de mii de persoane și bucură mii de familii an de an!