Despre Noi

“Tin sa va multumesc pentru increderea si loialitatea pe care ni le-ati aratat an de an. Cu sprijinul dumneavoastra a fost posibila continuarea dezvoltarii si performantei. A contat, conteaza si va conta intotdeauna sa fim in stare sa va oferim un confort, o buna dispozitie si servicii de calitate. Nu putem vorbi de turism fara a vorbi de sentimentul care nu ne paraseste niciodata, acela de a fi o gazda ideala pentru un sejur petrecut intr-unul dintre hotelurile noastre.”

Dr. MOHAMMAD MURAD
Fondator si PresedinteTe invitam in continuare sa patrunzi intr-o lume de poveste, cu aroma PHOENICIANA!

Timpurile se schimba si noi ne schimbam o data cu ele insa valorile de la care am pornit raman aceleasi. Iar una dintre ele este dorinta de a impartasi fericire cu cei dragi si de a fi  mereu dispusi sa ne surprindem placut oaspetii.

Primii pasi i-am facut in 1996, o data cu preluarea primelor hoteluri de pe litoralul Marii Negre: Hotel Perla si Hotel Majestic. Am primit atunci aripi si am continuat sa ne urmam visul. Acela de a-i oferi turismului romanesc locul cuvenit.

Concept romanesc, cu oferta de servicii variata

Dupa 2 decenii de experienta pe piata turistica din Romania, Phoenicia Hotels este considerat la momentul actual cel mai mare grup hotelier romanesc, ca numar de paturi, avand in portofoliu peste 10.000 de locuri de cazare.

Concept dinamic, 100% romanesc a capatat notorietate datorita priceperii de a crea povesti de vacanța si experiente unice. Am invatat, an dupa an, sa fim mai aproape de oameni, pentru a ințelege mai usor nevoile si asteptarile lor. Am invatat ca nu este de ajuns sa oferim servicii de cazare si masa, ci trebuie sa venim in intampinarea oaspetilor cu ceva in plus. Asadar, indiferent ca sunteti in concediu de vara pe litoral, ori intr-o calatorie de afaceri in capitala, misiunea noastra este sa transpunem povestile in realitate.

Gama completa de servicii turistice si oferte variate

Hotelurile aflate in portofoliul nostru sunt clasificate la 3, 4 si respectiv 5 stele. Astfel ca putem gazdui oaspeti din categorii diferite, precum: familii, grupuri, tabere scolare, tineri dornici de distractie, oameni de afaceri etc. Va surprindem in fiecare zi cu oferte avantajoase, pentru a avea de unde alege.

Hotelurile, cladiri si proprietati rezidentiale in Bucuresti

Daca ar fi sa vorbim strict despre Bucuresti, hotelurile noastre pot fi oricand cea mai buna alegere. Fie ca vorbim despre turistiii care viziteaza capitala tarii, fie despre oameniii de afaceri atat din tara cat si din strainatate, care calatoresc in interes de serviciu.

Cu spatii de cazare generoase, dotate conform standardelor internationale, precum si cu centre SPA, restaurante si baruri, unde maestrii bucatari va invita in calatorii culinare desavarsite, dorim sa va adresam o invitatie: “Visit Bucharest, visit Phoenicia!”

Hotelurile de pe litoralul Marii Negre reprezinta adevarate repere atat pentru turistii romani, cat si pentru straini si sunt situate in statiunile Mamaia, Navodari, Jupiter si Olimp. Hoteluri destinate vacantelor de vara ofera multiple oportunitati de distractie, dar si relaxare, acoperind astfel preferintele si exigentele unei categorii mari de oaspeti. Plaje intinse si insorite, cazare in camere confortabile si luxoase, posibilitatile de agreement, dar si o multime de obiective turistice din regiunea Dobrogea pe care le puteți vizita, fac ca sejurul dumneavoastra sa fie unul atractiv. Hotelurile noastre de pe litoral ajungand în topul preferintelor a mii de familii, an de an.