Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Phoenicia Grand Hotel

[<div class="title"> <div class="icon"> </div> AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"><strong>Cu autobuzul:</strong><br />Stația de autobuz este în fața terminalului de sosiri și a plecărilor. Prețul pentru o călatorie este de 3,5 lei, iar cardul magnetic pentru doua călătorii costă 7 lei.<br />Linia 780, face legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord.<br />Liniile 783, 784 fac legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și centrul orașului, aceasta linie rulează și noaptea.<br />Puteți lua autobuzul 301, 605, 112 de la stația B Aeroport Băneasa (partea cealaltă a intersecției), 2 stații până la stația Hotel Phoenicia. <p><strong>Cu masina:</strong><br />Conduceți pe o distanța de 9,8 km , 15 minute prin DN1/E60.</p> </div> </div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> GARA DE NORD:</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed">Hotelul este situate la o distanța de 7,7 km față de Gara de Nord. Mergeți prin Bulevardul Aviatorilor Beijing, Strada Nicolae G. Caranfil și Bulevardul Aerogării.</div> </div> <a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> Centrul de Expoziții Romexpo:</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed">Hotelul este situat la 10 minute de mers cu mașina.</div> </div> <a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> Piața Romană:</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed">De la stația de metrou Piața Romană se poate ajunge până la statia de metrou Aurel Vlaicu. Puteți lua autobuzul 112 îmediat ce iesiți de la metrou. <br />Varianta cea mai usoară este să luați autobuzul 301 de la Piața Romană și vă aduce până in fața hotelului.</div> </div> <a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>]

Evenimente

Phoenicia Grand Hotel îndeplinește promisiunea de a fi un partener de succes și de încredere în organizarea de întâlniri și evenimente, punand la dispoziție 10 săli de conferințe special concepute pentru dumneavoastră.

Sălile de conferințe oferă intimidate fiind destinate să găzduiască întâlniri interne, workshop-uri, training-uri, congrese, evenimente educaționale sau târguri.

Phoenicia Grand Hotel a pregătit cele mai modern echipamente audio-vizuale și facilități speciale pentru nevoile afacerii dumneavoastre. În funcție de temă, tip și stilul evenimentului dumneavoastra, sălile de conferințe pot fi configurate și împărțite în spații de diferite dimensiuni.

Cea mai mare sală este gata oricând să găzduiască până la 300 de persoane, fie că planifici un seminar, o conferință sau un eveniment privat, cum ar fi o nuntă, un botez sau o aniversare.

În plus, la nivelul Mezaninului există posibilitatea de a organiza, simultan, coffee break-uri pentru până la 850 de participanți. Suprafața extrem de generoasă a Mezaninului face pauza dintre ședinte un bun prilej de socializare într-un mediu cochet și intim. Pentru o atmosferă unică, alături de serviciile de catering care asigură succesul culinar, vă oferim o mare varietate de prânzuri ușoare tip finger food, servite elegant, în stil bufet suedez, la mese de cocktail.   

Ai încredere în echipa noastră dedicată! Tratăm evenimentele dumneavostră ca fiind o ocazie specială în activitatea noastră! Ne asigurăm ca fiecare eveniment are locul potrivit și este abordat în mod personalizat pentru a obține amintiri fără cusur.

Sălile dedicate ocaziilor speciale, precum nunți și botezuri, vin în întâmpinarea dumneavoastră într-un pachet complet conceput cu dragoste și bucurie. Phoenicia Grand Hotel oferă din partea casei un coordonator de eveniment dedicat, care vă va fi alături pe toata durata procesului de planificare. În plus, din partea casei îți vom pregati: un tort personalizat, degustarea meniului dorit, late check-out și micul dejun în cameră precum și un apartament cu Jacuzzi in care vei găsi șampanie, fructe proaspete și ciocolată. Mai mult, pentru restaurant, am pregătit aranjamente elegante, afișarea listei de invitați, numere pentru masa și meniuri personalizate dupa gustul si dorintele dumneavoastră. Aranjăm covorul roșu la intrare și întâmpinare cu șampanie, pregătim garderoba și oferim parcarea gratuită invitaților dumneavoastră. Pe scurt… un eveniment reușit!  

Prețuim momentele minunate din viață și ne dorim să devenim parte din amintirile dumneavoastră!

Pentru informații si rezervări nu ezitati să ne contactați: 
Telefon: 021 300 08 90 
E-mail: evenimente@phoenicia.ro


Citește mai mult