Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Phoenicia Grand Hotel

[<div class="title"> <div class="icon"> </div> AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"><strong>Cu autobuzul:</strong><br />Stația de autobuz este în fața terminalului de sosiri și a plecărilor. Prețul pentru o călatorie este de 3,5 lei, iar cardul magnetic pentru doua călătorii costă 7 lei.<br />Linia 780, face legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord.<br />Liniile 783, 784 fac legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și centrul orașului, aceasta linie rulează și noaptea.<br />Puteți lua autobuzul 301, 605, 112 de la stația B Aeroport Băneasa (partea cealaltă a intersecției), 2 stații până la stația Hotel Phoenicia. <p><strong>Cu masina:</strong><br />Conduceți pe o distanța de 9,8 km , 15 minute prin DN1/E60.</p> </div> </div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> GARA DE NORD:</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed">Hotelul este situate la o distanța de 7,7 km față de Gara de Nord. Mergeți prin Bulevardul Aviatorilor Beijing, Strada Nicolae G. Caranfil și Bulevardul Aerogării.</div> </div> <a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> Centrul de Expoziții Romexpo:</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed">Hotelul este situat la 10 minute de mers cu mașina.</div> </div> <a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> Piața Romană:</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed">De la stația de metrou Piața Romană se poate ajunge până la statia de metrou Aurel Vlaicu. Puteți lua autobuzul 112 îmediat ce iesiți de la metrou. <br />Varianta cea mai usoară este să luați autobuzul 301 de la Piața Romană și vă aduce până in fața hotelului.</div> </div> <a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>]

Fitness & SPA

Toți clienții hotelului au acces GRATUIT la centru SPA, fitness și saună.

În plus vă punem la dispoziție două locații, Royal SPA Suite: Red Imperia (pentru 2 persoane) și Blue Lagun (pentru 2-4 persoane). Aici veți petrece 3 ore într-o oază cu atmosferă orientală unde simțurile dumneavoastră vor fi rasfățate pe deplin. Fiecare SPA privat este echipat cu jacuzzi, saună, dușuri, wifi, tabletă, ceaiuri și cafea. Pentru a completa atmosfera placută, Phoenicia Grand Hotel vă oferă din partea casei o sticlă de șampanie sau vin la alegere, un platou de fructe și o ședință de masaj.

Pentru a vă relaxa dupa o zi obositoare, hotelul nostru vă pune la dispozitie și doua saloane de masaj: Nirvana si Serenity, unde aromaterapia vă ajută să intrați în atmosfera potrivită de relaxare și deconectare, efect benefic pe care îl puteți simți ore bune după ședinta de masaj.


Citește mai mult