Phoenicia Blue View Resort

Str. Amfiteatru Nr. 6, Olimp | 0341733040 | nullinfo@phoeniciablueview.ronull
[<div class="title"> <div class="icon"> </div> AEROPORTUL MIHAI KOGĂLNICEANU</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"> <p><strong>Cu mașina:</strong><br />Fiind situat la 65 de km distanță, traseul necesită alocarea a 60 de minute cu mașina; ruta cea mai rapidă fiind pe DN2A/E60, A4 și DN39/E87 spre DN39B.</p> </div> </div> <p> </p>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> AEROPORTUL HENRI COANDA BUCURESTI</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"> <p><strong>Cu mașina:</strong><br />Fiind situat la 265 de km distanță, traseul necesită alocarea a 2 h si 45 min; ruta cea mai rapidă este să intrați pe Autostrada Soarelui/A2/E81 de pe DN1/E60 și DNCB, ieșiți de pe A2 pe E87/DN39 spre Bulgaria/Mangalia/Constanța, urmați DN39/E87 și DN39B spre Strada Amfiteatru în Olimp.</p> </div> </div> <p><a class="btn-overflow" href="#">Read more </a></p>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> HALTA TRAIAN</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"> <p><strong>Cu trenul:</strong><br />Se afla la 2 km de stațiunea Olimp. Din zonă se poate lua un Taxi până la Complex.</p> </div> </div> <p><a class="btn-overflow" href="#">Read more </a></p>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> GARA MANGALIA</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"> <p>Distanța până la Olimp este de 12 km și poate fi parcursă cu microbuze care pleacă din stația Gara CFR Mangalia și ajung, prin stațiuni, până la Olimp.</p> </div> </div> <p><a class="btn-overflow" href="#">Read more </a></p>, <div class="title"> <div class="icon"> </div> GARA CONSTANTA</div> <div class="overflow-text"> <div class="content-overflowed"> <p>De la Gara Constanța până în stațiunea Olimp sunt 40 km. Distanța se poate parcurge cu autobuze publice din stația Gara CFR Constanța până în centrul stațiunii Neptun.</p> </div> </div> <p> </p>]

Restaurante & Baruri

Vă propunem o călătorie culinară de excepție, ce vă va încânta încă de la primul pas pe care-l veți face într-unul dintre restaurantele noastre.

Nu aveți nevoie de bagaje în aceasta minunată incursiune. Trebui doar să fiți voi, iar de restul ne ocupăm noi. Cu permisiunea dumneavoastră, vă vom ajuta să descoperiți magia care se petrece în cele trei bucătării internaționale, unde cei mai iscusiți bucătari vă pregătesc mâncăruri dintre cele mai gustoase și sofisticate în același timp.

Dacă veți alege această călătorie cu două opriri pe zi, pachetele cu demipensiune vor face din vacanța dumneavoastră o adevărată sărbătoare a diferitelor gusturi și arome. Din dorința de a le oferi oaspeților noștri o varietate cât mai largă de preparate, conceptul nostru de demipensiune include meniuri din marile bucătării internaționale, servite în sistem bufet suedez, în restaurantul fiecărui hotel. Puteți opta să luați masa în interior sau pe terasă.

Și pentru că știm că ochii văd, inima cere, am pregătit pentru oaspeții noștri și zone de show cooking, unde interactivitatea este la loc de cinste. Iar, la final, după o masă copioasă și rafinată în același timp, vă vom invita să vă delectați și să vă răcoriți cu băutura preferată într-unul din barurile noastre, amplasate pe terase și în zona piscinelor.

Celor care vor să savureze o cafea aromată, la malul mării, le propunem Cafeneaua L’Ambiance Française, un loc de poveste.


Citește mai mult