Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

Phoenicia Holiday Resort

Bd. Mamaia Nord 99, Mamaia-Sat | *5050 | nullinfo@phoeniciaholiday.ronull
[<div class="title"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i></div>AEROPORTUL MIHAI KOGĂLNICEANU</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Fiind situat la 25 de km distanță, traserul necesită alocarea a 30 de minute cu mașina; ruta cea mai rapidă fiind AEROPORT – OVIDIU – CONSTANȚA – MAMAIA.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"> <div class="icon"> <i class="fas fa-bus"></i></div>GARA CONSTANȚA </div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"<p><b>Cu mașina:</b><br/> Fiind situată la 25 km de locație, accesul se poate face atât cu mașina personală cât și cu mijloacele de transport în comun, timpul alocat necesar fiind de aproximativ 30 de minute.</p> <p><b>Mijloc de transport în comun:</b><br/> Linia GMS 23 </p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a>, <div class="title"><div class="icon"><i class="fas fa-plane"></i> </div>AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI </div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Distanța dintre orașul Constanța și capitala țării este una de aproximativ 250 km. Timpul necesar călătoriei fiind de aproximativ 3 h.</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a> , <div class="title"><div class="icon"><i class="fas fa-car"></i></div>CENTRUL ORAȘULUI CONSTANȚA</div><div class="overflow-text"><div class="content-overflowed"><p><b>Cu mașina:</b><br/>Traseul de urmat în vedere vizitarii orașului Constanța va fi simplificat prin accesarea mijloacelor de transport în comun, respectiv Linia GMS 23.</p><p><b>Cu taxi:</b><br/>Pentru a facilita transportul, puteți opta pentru liniile interne de taxi, accesând următorul numer de telefon:City Taxi Constanța: 0241 933</p></div></div><a class="btn-overflow" href="#">Read more <i class="fas fa-chevron-down"></i></a> ]

Phoenicia Holiday Resort

Phoenicia Holiday Resort este primul resort de pe litoralul românesc, de patru stele, care oferă din 2010 soluția ideală pentru cei care aleg să-și petreacă vacanța sau concediul alături de cei dragi, oferind tot confortul necesar atât pentru odihnă și relaxare cât și pentru distracție la malul Mării Negre.

Este amplasat la numai 150 de metri de plajă, într-o zonă liniștită a stațiunii Mamaia Nord, pe o suprafață de peste 100.000 mp, astfel că aici fiecare oaspete își poate găsi locul preferat, în timp ce grijile cotidiene sunt uitate.
Complexul asigură peste 1200 de locuri de cazare, în 420 de apartamente, o parcare cu 400 de locuri, restaurante, baruri, terase relaxare, piscine și cascade, locuri de joacă pentru copii, centru de joacă, teatru de vară.
Pentru fiecare dintre noi există o definiție în ceea ce privește vacanța perfectă. Unii consideră că vacanța ideală este atunci când restaurantul pune la dispoziție un meniu diversificat, iar alții consideră că vacanța perfectă este reprezentată de servicii extraordinare oferite de hotelieri. Noi, cei din cadrul Phoenicia Holiday Resort, considerăm că nu este nevoie doar de atât, acesta fiind motivul pentru care suntem mereu pregătiți în a găsi cele mai bune metode, pentru a vă putea oferi o vacanță de neuitat pe țărmul Mării Negre.


Cele mai populare facilitati

Servicii Recepție

Seif
Camera de bagaje
Express check-in / check-out
Recepție deschisă 24h

General

Aer condiționat
Camere nefumători
Camere pentru familii
Presa
Transfer (Costuri suplimentare)
Complex magazine (Costuri suplimentare)
Punct farmaceutic (Costuri sumplimentare)
Centru foto (Costuri suplimentare)
Echitație (Costuri suplimentare)
Plimbări cu elicopterul (Costuri suplimentare)
Plimbări cu barca pe piscina râu (Costuri suplimentare)
Stand tatuaje (Costuri suplimentare)
Stație taxi (Costuri suplimentare)
Cursuri de tenis (Costuri suplimentare)
Cabinet medical (Costuri suplimentare)

Elemente de securitate

Extinctoare
Alarmă de incendiu
Pază 24h

Parcare

Sistem supraveghere video
Parcare accesibilă
Parcare privata

Internet

Wi-FI gratuit

Servicii business

Business Corner
Sală multifuncțională evenimente

Servicii de curățenie

Housekeeping
Centru de prosoape & Spălătorie

Facilități cameră

Priză lângă pat
Canapea

Chicinetă

Chicinetă utilată
Frigider

Locuri în aer liber

Amplasare pe plajă
Bar amplasat pe plajă
Terasă
Zone de relaxare
Balcon

Dormitor

Dressing
Seif in camere
TV
Aer condiționat

Food & Drink

Prăjituri și fursecuri
Meniuri pentru copii
Fructe
Apă
Meniu special (la cerere)
Bar
Restaurant
Ceai | Cafea

Baie

Baie privată
Uscător de păr
Prosoape
Cosmetice

Wellness

Piscine
Piscină pentru copii
Clase Fitness
Sală de Fitness
Sauna
Masaj
Umbrele plajă | piscină
Piscină cu priveliște
Piscină exterioară
Piscină interioară

Activități & Divertisment

Divertisment
Parcul îndrăgostiților
Parc de distracții Wonderland
Ateliere de creație
Spa
Games Center pentru copii
Club pentru copii Happy Colors
Zona Fitness exterioara
Program artistic
Baza sportivă
Parcare privata
Plajă
Muzica live
Teatru

Plajă & Piscine

Piscina Cleo
Piscina Nemo
Piscina Ariel
Piscina Tropicana
Piscina Calypso

Restaurante & Baruri

Restaurant Kasttane
Restaurant Sarago
Musset Resto & Lounge
Baruri
Citește mai mult

Descoperă camerele

Studio

Studio

Capacitate recomandata:

Designul modern asigura o ambianța plăcută, conferă intimitate și o priveliște frumoasă spre curtea interioară a complexului.
Cazarea în studio se potrivește însă perfect și pentru o familie însoțită de un bebeluș ori un copil mic, fiind dotată și mobilată complet, astfel încât să asigure confortul oaspeților. Cuprinde un spațiu deschis în care se încadrează armonios un living în care se va regăsi o canapea modulară/fixă sau extensibilă, bucătărie și zona de dormit, baie și o terasă.

Confortabil pentru 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii (0-13 ani). 

Suprafață: 65 mp.

🛌Paturi :pat matrimonial şi canapea fixă, extensibilă sau modulară

🔔Spaţiile de cazare prezintă în zona de living canapea fixă, extensibilă sau modulară. Alocarea spaţiilor de cazare se realizează în funcţie de disponibilitatea hotelului din ziua de check-in, din acest motiv nu putem garanta un anumit tip de canapea, un anumit etaj, apartamente alăturate sau un anumit corp de cazare.

Citește mai mult
Wi-Fi Gratuit
Aer conditionat
Nefumatori
Nefumatori
Balcon
Canapea
Seif
Chicineta
Frigider
TV
Wi-Fi
Feon/ Uscător de păr
Lenjerie de pat
Prosoape
Vedere la gradină
Acces fitness Gratuit
Pat matrimonial
Vezi mai multe
Apartament 2 camere standard

Apartament 2 camere standard

Capacitate recomandata:

Apartamentul cu două camere standard este compus dintr-un dormitor, living deschis în care se va regăsi o canapea modulară/fixă sau extensibilă, bucătărie, hol, baie și terasă spațioasă din care puteți admira marea sau lacul Siutghiol.
Dormitorul este amenajat astfel încât să creeze un spațiu perfect pentru odihnă și relaxare, iar terasa spațioasă vă permite să vă bucurați de o priveliște minunată către Marea Neagră, să admirați răsăritul și apusul într-un peisaj minunat. Livingul și bucătăria întregesc spațiul generos care asigură necesarul de satisfacție, fiind dotate și mobilate complet. Reprezintă îmbinarea perfectă dintre comfort și funcționalitate.
Este poziționat pe exteriorul complexului și are vederea fie spre stațiunea Mamaia, fie spre orașul Năvodari.

Confortabil pentru 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii (0-13 ani)
Suprafață: 90 mp

🛌Paturi: pat matrimonial şi canapea fixă, extensibilă sau modulară

🔔Spaţiile de cazare prezintă în zona de living canapea fixă, extensibilă sau modulară. Alocarea spaţiilor de cazare se realizează în funcţie de disponibilitatea hotelului din ziua de check-in, din acest motiv nu putem garanta un anumit tip de canapea, un anumit etaj, apartamente alăturate sau un anumit corp de cazare.

 

Citește mai mult
Wi-Fi Gratuit
Aer conditionat
Nefumatori
Nefumatori
Balcon
TV
Canapea
Seif
Chicineta
Frigider
Lenjerie de pat
Prosoape
Vedere la oraș
Acces fitness Gratuit
Fier de călcat
Pat matrimonial
Vezi mai multe
Apartament 2 camere superior

Apartament 2 camere superior

Capacitate recomandata:

Apartamentul cu două camere superior este poziționat în unitățile de cazare cele mai apropiate de mare, respectiv Jad și Opal.

Un alt beneficiul inclus constă în accesul la parcarea separată. Apartamentul cu două camere superior este format dintr-un dormitor amenajat într-un decor versatil și modern, living spațios, baie cu cadă, bucătărie utilată și mobilată astfel încât să asigure și să satisfacă cerințele tuturor oaspeților, și o terasă cu vedere spre mare, perfectă pentru a servi cafeaua la primele ore ale dimineții.
Fie că este vorba despre o vacanță petrecută alături de familie, un sejur în compania prietenilor sau a colegilor, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu toate dotările și serviciile necesare pentru a vă crea cele mai plăcute amintiri.

Confortabil pentru 2 adulți și 1 copil (0 - 13 ani)
Suprafață: 90 mp

🛌Paturi: pat matrimonial şi canapea fixă

🔔Spaţiile de cazare prezintă în zona de living canapea fixă. Alocarea spaţiilor de cazare se realizează în funcţie de disponibilitatea hotelului din ziua de check-in, din acest motiv nu putem garanta un anumit un anumit etaj, apartamente alăturate sau un anumit corp de cazare.

Citește mai mult
Wi-Fi Gratuit
Aer conditionat
Nefumatori
Nefumatori
Balcon
TV
Feon/ Uscător de păr
Canapea
Seif
Chicineta
Lenjerie de pat
Prosoape
Frigider
Acces fitness Gratuit
Fier de călcat
Pat matrimonial
Vezi mai multe

Descoperă facilitățile hotelului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie in ipsum sit amet vestibulum. Nunc vestibulum viverra elit sit amet lacinia.Donec molestie in erat ut finibus. Vestibulum cursus tristique ligula ut mattis.

Restaurante & Baruri

Va invităm într-o călătorie culinară de excepție, ce vă vor încânta deopotrivă ochii și papilele gustative!Descoperiți mag...

Mai Multe Informații

Plajă & Piscine

Hotelul oferă acces direct la o plajă privată generoasă, bine întreținută și cu nisip fin, care îndeamnă nu doar la lungi sesiuni de bronzar...

Mai Multe Informații

Activități & Divertisment

Phoenicia Holiday Resort a creat un concept uimitor ce combină perfect confortul și comoditatea familiilor cu copii. Pentru a nu vă lipsi ni...

Mai Multe Informații


Atracții turistice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie in ipsum sit amet vestibulum. Nunc vestibulum viverra elit sit amet lacinia. Donec molestie in erat ut finibus. Vestibulum cursus tristique ligula ut mattis. Nulla condimentum sem ligula, non volutpat arcu scelerisque eget. Phasellus eu luctus tortor. Suspendisse quis diam a augue mollis blandit. Etiam consectetur nisi et accumsan pharetra. Quisque pellentesque vestibulum eros, quis tristique neque vehicula id. Suspendisse ultricies, sem ut finibus pulvinar, metus odio tempus dolor, in dapibus quam ligula sit amet felis. Donec elementum ex eros, nec lobortis libero condimentum eu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie in ipsum sit amet vestibulum. Nunc vestibulum viverra elit sit amet lacinia. Donec molestie in erat ut finibus. Vestibulum cursus tristique ligula ut mattis. Nulla condimentum sem ligula, non volutpat arcu scelerisque eget. Phasellus eu luctus tortor. Suspendisse quis diam a augue mollis blandit. Etiam consectetur nisi et accumsan pharetra. Quisque pellentesque vestibulum eros, quis tristique neque vehicula id. Suspendisse ultricies, sem ut finibus pulvinar, metus odio tempus dolor, in dapibus quam ligula sit amet felis. Donec elementum ex eros, nec lobortis libero condimentum eu.

Cetatea TomisAprox. 11.6 km
Tomis, Constanța de astăzi, a fost întemeiat cu peste 2500 de ani în urmă de navigatorii și negustorii greci veniți din orașul Milet (Asia M... Vezi mai mult >
Muzeul de Istorie și ArheologieAprox. 12.1 km
Muzeul este găzduit într-o clădire monumentală construită între anii 1911-1921. Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța este... Vezi mai mult >
Muzeul de Artă PopularăAprox. 11.8 km
Expoziția de bază cuprinde toate genurile artei populare repartizate pe zone etnografice, muzeul având caracter național. Clădirea muzeului ... Vezi mai mult >

Cum să ajungi la Phoenicia Holiday Resort

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie in ipsum sit amet vestibulum. Nunc vestibulum viverra elit sit amet lacinia. Donec molestie in erat ut finibus. Vestibulum cursus tristique ligula ut mattis. Nulla condimentum sem ligula, non volutpat arcu scelerisque eget. Phasellus eu luctus tortor. Suspendisse quis diam a augue mollis blandit. Etiam consectetur nisi et accumsan pharetra. Quisque pellentesque vestibulum eros, quis tristique neque vehicula id. Suspendisse ultricies, sem ut finibus pulvinar, metus odio tempus dolor, in dapibus quam ligula sit amet felis.

AEROPORTUL MIHAI KOGĂLNICEANU

Cu mașina:
Fiind situat la 25 de km distanță, traserul necesită alocarea a 30 de minute cu mașina; ruta cea mai rapidă fiind AEROPORT – OVIDIU – CONSTANȚA – MAMAIA.

Read more
GARA CONSTANȚA
Cu mașina:
Fiind situată la 25 km de locație, accesul se poate face atât cu mașina personală cât și cu mijloacele de transport în comun, timpul alocat necesar fiind de aproximativ 30 de minute.

Mijloc de transport în comun:
Linia GMS 23

Read more
AEROPORTUL “HENRI COANDĂ” BUCUREȘTI

Cu mașina:
Distanța dintre orașul Constanța și capitala țării este una de aproximativ 250 km. Timpul necesar călătoriei fiind de aproximativ 3 h.

Read more
CENTRUL ORAȘULUI CONSTANȚA

Cu mașina:
Traseul de urmat în vedere vizitarii orașului Constanța va fi simplificat prin accesarea mijloacelor de transport în comun, respectiv Linia GMS 23.

Cu taxi:
Pentru a facilita transportul, puteți opta pentru liniile interne de taxi, accesând următorul numer de telefon:City Taxi Constanța: 0241 933

Read more