Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

INOVAȚIE

La ce te gandesti cand spui Phoenicia? Da, este cat se poate de adevarat! La turism, la hoteluri, poate ca unii dintre dumneavoastra la conceptul de all inclusive sau la receptii si camera luxoase. Ei bine, in ultimii ani Phoenicia a insemnat mult mai mult de atat.

In portofoliul nostru au intrat rand pe rand restaurante, care cu usurinta, au ajuns in topul preferintelor dumneavoastra. Fie ca preferati sa iesiti la masa intr-o atmosfera excetrica si alegeti Restaurantul Mandaloun, fie ca alegeti intimidate si optati pentru Zarada, noi suntem mereu gata sa va transforam pranzul ori cina, intr-un moment memorabil.

Pentru ca suntem de parere ca un business reusit pleaca intotdeauna dintr-o pasiune, am mers si mai departe si am deschis in 2019, Brands’ War, cel mai mare fashion outlet de sine statator din Bucuresti. In acest moment avem deja 2 astfel de magazine, in care gasiti cele mai mari branduri la preturi accesibile si pregatim deschiderea celui de-al treilea, pe litoralul Marii Negre.

Si daca tot am ajuns la malul marii, anul aceasta, facem un prim pas important in revitalizarea zonei de Sud a litoralului nostru. Discutam despre renasterea Complexului Hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp, pe care multi dintre dumneavoastra il cunosc si sub denumirea de “Perla Litoralului Romanesc”. Ramas in degradare de ani buni, complexul a intrat in portofoliul Phoenicia in 2016, iar in vara 2020, ne propunem sa ii redeschidem portile si sa ii oferim din nou faima de alta data.

Dupa o renovara integrala, care acum se afla in plin proces de desfasurare, si dupa o investitie de aproximativ 15 milioane de euro, acesta va fi unul dintre cele mai ambitioase proiecte de la malul marii. Si asta pentru ca, impreuna cu alte doua hoteluri din apropiere, Craiova si Majestic Olimp, complexul va fi cel mai mare resort de 4 stele din sudul litoralului, insumand 3000 de locuri de cazare si o suprafata totala de 85 de mii de metri patrati.