Phoenicia

Nu ai cont? Inregistrează-te

La ce te gândești când spui Phoenicia? La turism, la hoteluri, la conceptul de all inclusive sau la recepții și camere luxoase? Ei bine, în ultimii ani Phoenicia a însemnat mult mai mult.

În portofoliul nostru au intrat rând pe rând restaurante, care cu ușurință, au ajuns în topul preferințelor dumneavoastră. Fie că preferați să ieșiți la masă într-o atmosferă excentrică și alegeți restaurantul Mandaloun, fie că alegeți intimitate și optați pentru Maison Mandaloun în Dorobanți sau mergeți la munte la Château Mandaloun, suntem mereu gata să vă transformăm prânzul ori cina într-un moment memorabil.

Și pentru a ne adapta vremurilor actuale, în ianuarie 2021 am deschis un restaurant exclusiv cu livrare, Phoenicia Lions Food. Astfel, putem ajunge mai repede și mai ușor la clienții din București & Ilfov.

Pentru că suntem de părere că un business reușit pleacă întotdeauna dintr-o pasiune, am mers și mai departe și am deschis în 2019, Brands’ War, cel mai mare fashion outlet de sine stătător din București. În acest moment avem deja 3 astfel de magazine (2 magazine la București și 1 magazin în Constanța), în care găsiți branduri faimoase la prețuri accesibile.

Ajungem la malul mării și facem un prim pas important în revitalizarea zonei de Sud a litoralului nostru. Discutăm despre renașterea Complexului Hotelier Amfiteatru - Belvedere - Panoramic din Olimp, pe care mulți dintre dumneavoastră îl cunosc și sub denumirea de “Perla Litoralului Românesc”. Rămas în degradare de ani buni, complexul a intrat în portofoliul Phoenicia în 2016, iar din vara anului 2020 și-a redeschis porțile pentru a-i oferi din nou faima de altădată, după o renovare integrală și după o investiție de aproximativ 15 milioane de euro. Acesta va rămâne unul dintre cele mai ambițioase proiecte de la malul mării. Complexul se întinde pe o suprafață de aproximativ 47.000 mp și are peste 1.500 de locuri de cazare.